Logo ontwerpwedstrijd- Uitslag bekend

Logo ontwerpwedstrijd- Uitslag bekend

 

 

Na een spannende stemming is er een winnaar uit de bus gerold. Tijdens de laatste onderlinge wedstrijd hebben we de winnaar dan eindelijk bekend mogen maken.

De inzenders hebben een nieuw club shirt ontvangen.

Winnaar en ontwerpster is Inge van Thiel.

Ook dank aan Masha Soetekouw! zij heeft het getekende ontwerp gedigitaliseerd en geprofessionalieert waardoor het ook bruikbaar is voor drukwerk.

 

Vanaf heden is dit dus ons nieuwe logo!!

 

NL Doet dag 2022

NL Doet dag 2022

Net als in 2020 hebben we ons weer aangemeld bij het Oranje fonds voor NL Doet. Toen heeft ons clubgebouw een upgrade gehad en dit hebben we in 2021 doorgezet naar de keuken. Nu willen we weer even opfrissen van schilderwerk en netjes maken van het erf en rijbak. Voor aanmelding en informatie over de exacte werkzaamheden Hier klikken

Nieuw clubshirt

Nieuw clubshirt

Nu we een nieuw logo hebben vonden we het ook tijd voor een club t-shirt.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op een basic-active t-shirt van Clique. De stof is stretch en prima geschikt voor sportieve doeleinden, aldus leverancier 😉 We hebben uiteindelijk gekozen voor 2 kleuren waar ons nieuwe logo mooi op uitkomt.

Voor nu houden we het nog even op alleen een t-shirt. Maar we zijn wel aan het kijken of we het kunnen uitbreiden met andere kledingstukken.

De shirts zijn te koop voor €15, per stuk. Wil je er ook eentje? Vraag ernaar aan een van de bestuursleden als je op de club bent.

Eindelijk weer een onderlinge wedstrijd gehad!

Eindelijk weer een onderlinge wedstrijd gehad!

De covidmaatregelen heeft voor iedereen veel stil gezet, zo ook de onderlinge wedstrijden.

Maar we hebben de eerste van dit jaar weer gehad op 10 april. Onder leiding van de vernieuwde COW commissie. Jeske en Anieke zijn afgezwaaid na vele jaren actieve inzet in de commissie. Hartstikke bedankt voor jullie inzet dames!
Hiervoor in de plaats zijn naast Lotte en Stephi, Inge en Mira in de organisatie gekomen.

Het was weer ouderwets gezellig. Mooi weer ook en leuke ritten om naar te kijken. En we hadden dit keer een bijzondere deelnemer 😉

(helaas niet zoveel foto’s ivm privacywet, deelnemers hebben deze persoonlijk ontvangen)

klusdag NL doet geslaagd

klusdag NL doet geslaagd

12 maart hebben we weer geklust! hiervoor hebben we van NL doet een kleine bijdrage mogen ontvangen en heeft de HUBO ons gesponsord.
De bak is onkruidvrij gemaakt, er is schoongemaakt, de schuilstal is verplaats, er is een nieuwe deur in de stal geplaatst, de buitenwand (dijk kant) heeft een upgrade gekregen, er zijn plantenbakken gemaakt en gevuld met plantjes en nog vele andere kleine klusjes gedaan.
De opkomst was verdeeld over de dag best aardig, bedankt voor jullie hulp!

Een nieuwe rijbak!

Eindelijk een nieuwe rijbak! Na jaren ploegen in een zware rijbak. Rijlessen afzeggen door plassen water of bevroren zand hebben we eindelijk de handen ineen geslagen en gezamenlijk een nieuwe rijbak aangelegd. Dankzij sponsoring van K3 Delta hebben we het juiste zand gekregen en de Rabobank heeft indirect de nieuwe omheining gesponsord en William Kuijpers …

Open dag 2019

Open dag 2019
Quickstep met voltigegroep. (foto: Lianne van Thiel)

Open dag bij De Veldruiters in Millingen- zo opent hét gemeentenieuws.

Op deze dag kan de bezoeker genieten van diverse demonstraties van dressuur, springen maar ook de voltige groepen zullen een mooi optreden verzorgen. Voor de jonge kinderen bestaat de mogelijkheid om voltige zelf uit te proberen. En er zijn pony ritjes. Aan een hapje en een drankje is ook gedacht. Men kan kennismaken met de paarden en pony’s van de vereniging. Ook de dieren van een aantal leden zijn deze dag te bewonderen.

“Onze veelzijdige pony Quickstep wordt een dag eerder in het zonnetje gezet. Op 22 juni wordt de cheque van de Rabobank clubkascampagne uitgereikt. We weten nog niet hoe groot het bedrag is, maar we bedanken iedereen, die een of twee stemmen uit gebracht heeft voor onze paardensportvereniging.”

‘Spectaculaire demonstraties tijdens de open dag van de Veldruiters Millingen’ – schrijft hét gemeenteblad een dag later 🙂