Jubileum 40 jarig bestaan

Beste leden en oud-leden,

Zoals jullie misschien ontgaan zal zijn bestond onze ponyclub in 2021 al 40 jaar! Deze mijlpaal zouden wij graag nog met u willen vieren nu alles weer kan. Daarom nodigen wij u op zaterdag 8 oktober vanaf 15 uur uit op de club (Molenveld 20, Millingen a/d rijn) om er een onvergetelijke dag van te
maken.
In grove lijnen zal dit het programma zijn voor de dag:

  • 15.00 – 17.00 uur zullen er leuke demo’s van onze leden met eigen pony zijn en een   estafette te paard waar de leden aan deel kunnen nemen. Ook zal er in de tussen tijd gelegenheid zijn om paarden koekjes te bakken en andere leuke spellen te doen.
  •  17.00 -20.00 uur steken wij de BBQ aan en gaan we lekker met elkaar tafelen.
  •  20.00 tot eind zal er een bonte avond plaatsvinden met aansluitend een onvergetelijke feestavond.

Om deze dag tot een groot succes te maken vragen wij jullie ons te helpen bij het volgende:

  • Wij zijn opzoek naar ruiters met eigen paard of pony die het leuk lijkt om een optreden te geven vanaf 15.00 uur. Denk aan een pas de deux of spring clinic, verzin iets leuks! In de lessen zal er ruimte zijn dit te oefenen. Geef je hiervoor op door te mailen naar eventsveldruiters@gmail.com met je naam, naam van je paard en wat je gaat doen.
  • Geef je op voor de bonte avond en laat je geheime talent aan ons zien! (Ook voor de volwassenen erg leuk ;p) Opgeven kan door de mailen met je naam en act naar eventsveldruiters@gmail.com
  •  Stuur leuke foto’s gemaakt op onze ponyclub van vroeger en nu op naar eventsveldruiters@gmail.com , dan zorgen wij dat hier een slide show van wordt gemaakt zodat we met z’n alle leuke herinneringen op kunnen halen.
  • Als laatste vragen wij u als u wilt deelnemen aan de BBQ u op te geven via eventsveldruiters@gmail.com Geef hier ook meteen uw dieet voorkeuren door (vegetarisch, allergieën etc.)

Zodra alles rond is, zullen verdere details en het precieze programma volgen. Wij hopen jullie allen te zien op 8 oktober. Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groeten,
De jubileum commissie
P.S.V. de Veldruiters.